Un alpinist utilitar si-a pierdut viata dupa ce a cazut de la inaltime, de pe o cladire din Capitala, in timp ce spala geamurile.
Potrivit Politiei Capitalei, barbatul se numeste Ilie Petrisor, de 39 de ani, si a murit in timp ce lucra pe fat
Un alpinist utilitar si-a pierdut viata dupa ce a cazut de la inaltime, de pe o cladire din Capitala, in timp ce spala geamurile.
Potrivit Politiei Capitalei, barbatul se numeste Ilie Petrisor, de 39 de ani, si a murit in timp ce lucra pe fatada imobilului in care functioneaza compania "Arbo Media" din centrul Bucurestiului.
Anchetatorii spun ca acesta a cazut in gol de la nivelul etajului noua al cladirii situate la intersectia Caii Grivita cu bulevardul Dacia, cand coarda de sustinere s-a rupt.
Anchetatorii spun ca barbatul lucra impreuna cu alti 2 colegi, iar tragedia s-a petrecut in momentul in care se pregatea sa coboare pe coarda.
Ceilalti doi alpinisti au ajuns in siguranta jos, iar coarda s-a rupt cand Ilie Petrisor se pregatea sa coboare.
Toti 3 sunt angajati ai societatii "Top Rock Industry Group "SRL, cu sediul in Bd. Ceahlau, din cartierul Crangasi.
Desi nefericitul incident s-a petrecut, ieri dimineata, in jurul orelor 9,45, nici la pranz corpul barbatului nu fusese ridicat de echipa de la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici".
Din motive inca necunoscute, nimeni nu s-a grabit sa transporte corpul lui Petrisor spre sala de autopsie.
Politistii bucuresteni de la sectia 3 si un echipaj de la Ambulanta au sosit la fata locului, la cateva minute de la incident si au constatat ca decesul a survenit in urma unui accident de munca, nefiind indicii ca tanarul a murit din alte motive.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.