Editia din aceasta seara, programata la ora 23.30, la TVR, a emisiunii "Reconstituire...la secunda" aduce in atentia telespectatorilor reconstituirea a trei cazuri celebre de jaf armat. Este vorba despre jaful de la o casa de schimb valutar din carti
Editia din aceasta seara, programata la ora 23.30, la TVR, a emisiunii "Reconstituire...la secunda" aduce in atentia telespectatorilor reconstituirea a trei cazuri celebre de jaf armat. Este vorba despre jaful de la o casa de schimb valutar din cartierul bucurestean Militari - martie 1999, de atentatul cu bomba asupra unei masini din Timisoara - martie 2000 si de jaful-armat asupra unei dube RATB care transporta bani pentru salarii si bonuri valorice - Bucuresti, ianuarie 2001. Memoria colectiva pastreaza intotdeauna o amintire romantica despre banditi. Exista un moment in care sunt uitate jafurile, groaza, sangele varsat, si sunt scoase in evidenta doar aventura si curajul banditului.
Alaturi de consultantii de specialitate Alecu Racoviceanu si Lidia Popeanga, la realizarea acestei editii au ajutat: psihologul criminalist Tudorel Butoi, procurorii Maximilian Balasescu si Marian Gherman si comisarul Dan Antonescu. Toate comentariile muzicale sunt facute de celebrul lautar Nicu Gigantu. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.