Cunoscut pentru savuroasele sale declaratii, antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a spus ieri ca ar prefera sa nu mai joace partida de cupa cu Rapid, deoarece este suparat pe prestatia elevilor sai din meciul de duminica, scor 2-3 pe teren propr
Cunoscut pentru savuroasele sale declaratii, antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a spus ieri ca ar prefera sa nu mai joace partida de cupa cu Rapid, deoarece este suparat pe prestatia elevilor sai din meciul de duminica, scor 2-3 pe teren propriu cu FC National, in etapa a 15-a din Divizia A. "Care Cupa Romaniei? Noi nu suntem in stare sa batem cand avem doua penalty-uri cu FC National si acum vrem sa scoatem Rapidul din cupa? Mai bine n-am mai juca acest meci", a spus Popa. Acesta a afirmat ca se asteapta la un meci foarte greu: "Rapidul este una dintre cele mai bune echipe din campionatul intern si, in plus, a beneficiat si de cateva zile de odihna. Noi suntem marcati de infrangerea suferita duminica", a mentionat antrenorul iesean. Popa spera insa sa castige partida cu Rapid pentru a mai sterge din impresia lasata in ultimele meciuri de campionat. "Oricum, daca tot trebuie sa jucam, n-avem ce face, trebuie sa invingem Rapidul pentru a mai sterge din impresia proasta pe care am lasat-o in ultimele meciuri", a completat Ionut Popa. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.