Cristiano Bergodi, antrenorul lui FC National, spera ca jucatorii sai sa evolueze in partida de astazi cu Otelul la fel cum au facut-o in ultimele trei meciuri de campionat si astfel sa obtina calificarea in semifinalele Cupei Romaniei. "Sper sa ne a
Cristiano Bergodi, antrenorul lui FC National, spera ca jucatorii sai sa evolueze in partida de astazi cu Otelul la fel cum au facut-o in ultimele trei meciuri de campionat si astfel sa obtina calificarea in semifinalele Cupei Romaniei. "Sper sa ne aratam valoarea pe teren. Este o partida foarte importanta. Va fi ultimul meci al acestui an si sper ca baietii sa se concentreze la fel de bine ca in ultimele trei partide de campionat. Consider ca jucatorii au un moral bun si sper sa putem ajunge in semifinale", a spus Bergodi. "Ne vom respecta adversarul, dar vom evolua cu determinare. Acest meci va avea o alta incarcatura fata de intalnirile din campionat", a adaugat Bergodi, care considera ca toate echipele ramase in competitie sunt puternice, dar Rapid si "Poli" Timisoara sunt cele mai titrate. Bergodi a precizat ca nu cunoaste stadionul din Urziceni, unde va avea loc partida cu Otelul. "Nu cunosc stadionul, dar am auzit ca este destul de mic, iar gazonul este bun. Pentru noi este important gazonul, deoarece suntem o echipa tehnica. Cu toate acestea, am dovedit in partida de la Iasi ca putem evolua bine si pe un teren desfundat", a mentionat antrenorul italian. Referitor la posibila plecare a presedintelui executiv Radu Niculescu, Bergodi a declarat: "Cu Radu m-am inteles foarte bine si ma bucur ca l-am putut cunoaste. Nu este normal ca eu sa vorbesc despre posibila lui plecare. Pot spune doar ca am colaborat bine si nu am avut nici o problema cu el". Daca Bergodi este increzator in echipa sa, fundasul Ovidiu Burca a declarat ca Rapid este principala favorita la castigarea Cupei Romaniei. Totusi, Burca spune ca meciul cu Otelul este cel mai important din ultima perioada pentru echipa sa. "Suntem constienti ca este cel mai important meci din ultimul timp, deoarece Cupa Romaniei iti ofera sansa sa joci in Cupa UEFA. Este cel mai usor drum spre a juca in cupele europene", a spus Burca. La randul sau, portarul Eugen Nae a declarat ca este pregatit si pentru eventualitatea in care in meciul de la Urziceni se va ajunge la penalty-uri, dar a mentionat ca isi doreste ca partida sa se termine in timpul regulamentar pentru a intra mai repede in vacanta. "Ne pregatim si pentru penalty-uri, dar speram sa nu ajungem acolo ca sa luam vacanta mai devreme", a spus Nae. Portarul "bancar" a vorbit si despre cele doua penalty-uri din partida cu Politehnica Iasi, ratate de moldoveni: "La primul penalty de la Iasi am avut sansa, ca a dat Onofras pe langa poarta, am impresia ca a si alunecat. Cel de al al doilea penalty l-am simtit". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.