Extrema dreapta a reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, Cristina Varzaru (foto stanga, nr. 13), si-a aniversat, ieri, ziua de nastere, chiar in debutul Mondialelor de la Sankt Petersburg, cand tricolorele au intalnit modesta echipa a Argent
Extrema dreapta a reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, Cristina Varzaru (foto stanga, nr. 13), si-a aniversat, ieri, ziua de nastere, chiar in debutul Mondialelor de la Sankt Petersburg, cand tricolorele au intalnit modesta echipa a Argentinei. Si cum aniversarea Cristinei a devenit o traditie in cadrul lotului tricolor, colegele i-au promis un cadou inedit. ,,Ne place sa-i sarbatorim ziua de nastere si-i vom dedica victoria din meciul cu Argentina", a spus Ramona Maier. "Ma simt mai batrana cu un an. Mi-as fi dorit 20 de ani, dar implinesc 26 de ani. De zece ani imi petrec ziua alaturi de echipa nationala, care practic a devenit o familie pentru mine. Dupa meciul cu Argentina nu va fi nimic deosebit, nu ne putem permite sampanie acum la inceputul competitiei, doar bomboane si tort. Dupa competitie, vom bea sampanie si bere. Eu nu-mi doresc de ziua mea decat sanatate, pentru ca daca am sanatate, restul pot sa le capat muncind", a spus fosta extrema a echipei Rapid-CFR. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.