Coca-Cola Romania s-a mutat intr-un sediu nou situat in Bucharest Business Park, pe o suprafata de 1200 mp, se arata intr-un comunicat al companiei. "Pentru ca stim ca succesul se datoreaza in primul rand oamenilor, vrem ca angajatii companiei sa ati
Coca-Cola Romania s-a mutat intr-un sediu nou situat in Bucharest Business Park, pe o suprafata de 1200 mp, se arata intr-un comunicat al companiei. "Pentru ca stim ca succesul se datoreaza in primul rand oamenilor, vrem ca angajatii companiei sa atinga succesul, dar, in acelasi timp, sa se simta si bine. De aceea, Coca-Cola Romania vrea sa imbunatateasca mediul de lucru al angajatilor si sa ii incurajeze sa duca o viata activa", a declarat Valentina Baicuianu, PA&C Manager Coca-Cola Romania. Intrata pe piata romaneasca in 1991, Coca-Cola a devenit, in doi ani, lider de piata pe segmentul de bauturi racoritoare, investind pana in prezent peste 400 de milioane de euro in Romania. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.