Premiera mondiala a asteptatului remake al filmului "King Kong", in regia lui Peter Jackson, va avea loc luni noapte, la New York, relateaza BBC News Online. Jackson si actorii din film, Adrien Brody, Jack Black, Naomi Watts, Jamie Bell si Andy Serki
Premiera mondiala a asteptatului remake al filmului "King Kong", in regia lui Peter Jackson, va avea loc luni noapte, la New York, relateaza BBC News Online. Jackson si actorii din film, Adrien Brody, Jack Black, Naomi Watts, Jamie Bell si Andy Serkis, sunt asteptati sa participe la acest eveniment. Realizarea filmului a costat 207 milioane de dolari, cu 32 de milioane mai mult fata de bugetul prevazut initial. Se pare insa ca sefii studiourilor Universal sunt multumiti de acest film care dureaza mai bine de trei ore. Ei au descris filmul "King Kong" drept o poveste tragica de dragoste dintre o maimuta gigant si o actrita interpretata de Naomi Watts. Jackson, cunoscut pentru trilogia de succes "Stapanul Inelelor" a primit 20 de milioane de dolari pentru a realiza acest film. Filmul original a fost realizat in anul 1933, iar rolul jucat acum de Watts a fost interpretat de Fay Wray. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.