Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins ieri contestatia depusa de Ion Alexandru Tiriac, fiul omului de afaceri Ion Tiriac, fata de modul in care procurorii Nicolae Neagoe si Flavius Crasnic, de la Parchetul instantei supreme, au
Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins ieri contestatia depusa de Ion Alexandru Tiriac, fiul omului de afaceri Ion Tiriac, fata de modul in care procurorii Nicolae Neagoe si Flavius Crasnic, de la Parchetul instantei supreme, au instrumentat dosarul in care acesta a fost achitat. In plangerea penala, Ion Alexandru Tiriac a reclamat mai multe abuzuri efectuate in timpul anchetei, sustinand ca i-a fost incalcat dreptul la aparare. Totodata, Tiriac jr. a invocat mai multe abuzuri savarsite in timpul aducerii sale de la Aeroportul "Henri Coanda" la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
In luna februarie a anului 2005, ca omul de afaceri Ion Tiriac anunta fiul sau a depus o plangere penala impotriva lui Flavius Crasnic si Nicolae Neagoe in baza prevederilor articolului 189 alineat 1 din Codul Penal, privind comiterea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal. Plangerea avea la baza si articolul 246 din Codul Penal, privind infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.