Dan Petrescu (foto) si-a reziliat ieri pe cale amiabila contractul de antrenor cu Sportul Studentesc, dupa ce a ajuns la o intelegere cu echipa poloneza Wisla Cracovia, pe care o va prelua de la 1 ianuarie. Petrescu s-a intalnit ieri cu Vasile Siman,
Dan Petrescu (foto) si-a reziliat ieri pe cale amiabila contractul de antrenor cu Sportul Studentesc, dupa ce a ajuns la o intelegere cu echipa poloneza Wisla Cracovia, pe care o va prelua de la 1 ianuarie. Petrescu s-a intalnit ieri cu Vasile Siman, boss-ul din Regie, si a acceptat conditiile financiare impuse de patronul cu care mai avea contract inca doi ani si jumatate, devenind astfel liber sa definitiveze tratativele cu polonezii, cu care a negociat intens in ultima saptamana. Conform cotidianului "Przeglad Sportowi", sefii de la Wisla au mers deja in Portugalia pentru a negocia cateva transferuri. Acelasi cotidian mai noteaza ca Petrescu ar dori sa aduca la echipa aflata pe primul loc in Polonia, la egalitate de puncte cu Legia, un portar roman, cel mai probabil pe George Curca, de la Farul, dar si pe mijlocasul Tiberiu Balan, international de la Sportul. Petrescu va castiga 300.000 de euro anual si este asteptat astazi la Varsovia pentru a semna contractul. "Voi vedea daca voi merge cu Dan Petrescu in Polonia, sa vedem ce imi ofera Wisla", a comentat ieri Tiberiu Balan. Vasile Siman a demarat deja cautarile pentru un nou antrenor, primul pe lista fiind fostul international Viorel Moldovan. Acesta este inca jucator activ la Poli Timisoara, dar si-a manifestat in mai multe randuri intentia de a nu mai continua pe Bega. Moldovan, in prezent accidentat, isi doreste sa se stabileasca in Bucuresti, unde copiii sai sunt inscrisi la scoala, si nu a negat ieri ca a primit o oferta de la Siman, cu care va negocia in zilele urmatoare. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.