Cristian Chivu (foto) a revenit cu ghinion in prima echipa a Romei. Suspendat si apoi accidentat, internationalul roman a lipsit trei runde din apararea romanilor, iar duminica, la revenirea in primul unsprezece, pe terenul lui Lecce, a comis un pena
Cristian Chivu (foto) a revenit cu ghinion in prima echipa a Romei. Suspendat si apoi accidentat, internationalul roman a lipsit trei runde din apararea romanilor, iar duminica, la revenirea in primul unsprezece, pe terenul lui Lecce, a comis un penalty la 2-1 pentru echipa sa. Meciul s-a incheiat 2-2, iar presa din Italia nu l-a iertat ieri. "Chivu a facut un meci discret si, din pacate, a fost naiv la faultul in careu asupra lui Mirko Vucinici, care a dus la penaltiul egalizator pentru Lecce", notat Datasport, care l-a notat cu 5. In ciuda acestei prestatii mai putin convingatoare, presa italiana sustine ca Chivu ramane o tinta pentru marile echipe din Serie A, AC Milan dorind sa-l aduca pe roman chiar in aceasta iarna pe "San Siro". "Milan pregateste o oferta adevarata pentru a-l transfera in aceasta iarna pe Chivu de la Roma", scrie Sports. Aceeasi agentie noteaza ca internationalul roman ar dori sa plece de la Roma. "Chivu ar vrea sa paraseasca Roma, mai ales ca si suporterii l-au apostrofat ca este mai mult accidentat. Cu toate ca antrenorul Luciano Spalletti il considera indispensabil pentru proiectul de viitor al Romei, conducatorii clubului se gandesc tot mai mult la cedarea romanului", scrie agentia Sports. Administratorul delegat al milanezilor Adriano Galliani ar dori ca pe langa o suma de bani sa-l cedeze si pe croatul Dario Simic in schimbul lui Chivu, dar Roma il vrea pe georgianul Kaha Kaladze. O alta ipoteza ar fi ca pe langa bani, Milan sa-l cedeze pe portarul Christian Abbiati, care in acest moment este imprumutat la Juventus Torino. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.