Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei va debuta, in aceasta dupa-amiaza, la cea de-a XVII-a editie a Campionatului Mondial, intrecere gazduita pana pe 18 decembrie de Sala Sporturilor din localitatea rusa St. Petersburg, tricolorele pregatite
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei va debuta, in aceasta dupa-amiaza, la cea de-a XVII-a editie a Campionatului Mondial, intrecere gazduita pana pe 18 decembrie de Sala Sporturilor din localitatea rusa St. Petersburg, tricolorele pregatite de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi urmand sa joace impotriva modestei selectionate a Argentinei, in cadrul etapei inaugurale din Grupa D.
Dupa ce au ajuns, sambata dupa-amiaza, in orasul intemeiat de Petru cel Mare, tricolorele s-au cazat la hotelul Pribaltiskaia si au luat un prim contact cu terenul de joc abia ieri seara, la primul antrenament de acomodare. Fara sa aiba probleme medicale in lot, tehnicianul Gheorghe Tadici era optimist inaintea intalnirii cu selectionata sud-americana. "Este primul meci si va trebui sa jucam foarte atent, chiar daca valoarea adversarului este mai modesta.
Urmeaza, dupa intalnirea de marti, cu selectionata Camerun, trei meciuri extrem de dificile cu Ucraina, Franta si Macedonia", a spus Tadici, adaugand ca-si doreste ca Romania sa acceada in faza urmatoare cu o zestre de minim patru puncte. In alta ordine de idei, reprezentativa tricolora este cotata a sasea favorita la titlul mondial, fiind devansata de Rusia, Coreea de Sud, Norvegia, Danemarca si Ungaria. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.