Presa poloneza sustine ca antrenorul Sportului Studentesc, Dan Petrescu, va fi noul tehnician al campioanei Poloniei, Wisla Cracovia, incepand cu 1 ianuarie 2006. Potrivit site-ului "sport. gazeta.pl", Petrescu a ajuns la un acord privind un contract
Presa poloneza sustine ca antrenorul Sportului Studentesc, Dan Petrescu, va fi noul tehnician al campioanei Poloniei, Wisla Cracovia, incepand cu 1 ianuarie 2006. Potrivit site-ului "sport. gazeta.pl", Petrescu a ajuns la un acord privind un contract pe trei ani, antrenorul roman urmand sa primeasca 300.000 de dolari pe sezon. Pana in ianuarie, Wisla va fi pregatita de Tomasz Kulawik, care a fost numit antrenor interimar dupa demiterea lui Jerzy Engel. Potrivit site-ului "sport.wp.pl", Petrescu ii va aduce la Wisla si pe "studentii" Ionut Mazilu si Tiberiu Balan. Site-ul "90minut.pl" scrie ca Petrescu si-a urmarit viitorii elevi in meciul din Cupa Poloniei, pierdut de Wisla, scor 0-1 cu Zaglebie Lubin. Patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, a declarat ca nu are informatii despre un acord intre Dan Petrescu si gruparea poloneza. "Petrescu are contract pana in 2008 cu Sportul Studentesc si pe mine nu m-a informat despre o posibila plecare", a spus Siman. Referitor la informatiile legate de Mazilu si T. Balan, Siman a precizat ca nu a primit oferte pentru cei doi jucatori de la gruparea poloneza. Petrescu a refuzat sa comenteze afirmatiile presei poloneze. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.