Conducerea Pandurilor Tg. Jiu a dat publicitatii un comunicat in care respinge acuzatiile aduse de oficiali ai Otelului privind existenta unei tentative de corupere a jucatorilor echipei galatene inaintea meciului dintre cele doua echipe. "Clubul nos
Conducerea Pandurilor Tg. Jiu a dat publicitatii un comunicat in care respinge acuzatiile aduse de oficiali ai Otelului privind existenta unei tentative de corupere a jucatorilor echipei galatene inaintea meciului dintre cele doua echipe. "Clubul nostru a promovat in prima divizie pentru a juca fotbal si nu pentru a face astfel de "lucruri" care nu ne sunt caracteristice. Aceste "lucruri" nu fac si nu vor face parte din practicile noastre de a castiga un meci, indiferent de pozitia in clasament a echipei noastre si a adversarilor", se arata in comunicatul citat. In plus, oficialii de la Pandurii precizeaza ca unul dintre jucatorii gorjenilor a fost contactat, marti seara, de o persoana din Brasov, cu privire la jocul de vineri cu Otelul. La finalul conferintei de presa de dupa meciul Pandurii Tg. Jiu - Otelul Galati, scor 2-2, din etapa a 15-a a Diviziei A, disputat vineri, antrenorii Viorel Hizo si Ion Gigi s-au acuzat reciproc de tentativa de corupere a jucatorilor. Disputa verbala dintre cei doi antrenori a pornit de la informatiile aparute in presa, conform carora anumiti conducatori de la Pandurii i-au contactat pe cativa dintre jucatorii galateni, pentru a-i convinge sa nu-si apere corect sansele in meciul de vineri. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.