La sfarsitul acestei saptamani a avut loc la Moscova cel de-al 57-lea Congres al Uniunii Europene de Judo (EJU), eveniment organizat de presedintele acesteia, Marius Vizer. In cadrul acestui Congres, presedintele rus Vladimir Putin a primit din parte
La sfarsitul acestei saptamani a avut loc la Moscova cel de-al 57-lea Congres al Uniunii Europene de Judo (EJU), eveniment organizat de presedintele acesteia, Marius Vizer. In cadrul acestui Congres, presedintele rus Vladimir Putin a primit din partea lui Vizer diploma de presedinte de onoare al Uniunii Europene de Judo. Discursul lui Putin cu ocazia acestei ceremonii a subliniat intentia presedintelui Rusiei de a se implica personal, alaturi de Marius Vizer, in noi programe de educatie a copiilor si tinerilor, precum si in dezvoltarea si intretinerea unor noi centre europene de judo. Foarte dezinvolt, Putin a petrecut apoi mai bine de doua ore urmarind alaturi de Marius Vizer si Alexei Gordiev, presedintele Federatiei Ruse de Judo, finalele Campionatului European Open feminin si masculin la categoria supergrea, fiind aclamat minute in sir de spectatori. La eveniment a participat si Liviu Luca, presedintele Fundatiei Europene de Judo si al Federatiei Romane de Judo, institutii pe care le sustine cu succes in ultimii ani. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.