Primul numar al "Curierului National" a iesit pe piata in dimineata zilei de 5 decembrie 1990. Erau vremuri noi si interesul pentru presa era urias. Ziarul era viu, interesant si a avut succes inca de la cea dintai aparitie. Nu pot sa uit ca am scris
Primul numar al "Curierului National" a iesit pe piata in dimineata zilei de 5 decembrie 1990. Erau vremuri noi si interesul pentru presa era urias. Ziarul era viu, interesant si a avut succes inca de la cea dintai aparitie. Nu pot sa uit ca am scris editorialul din numarul 1: <>.
Am avut, atunci, in decembrie 1990, ideea unui pariu: o pagina economica scrisa in stil nou. O pledoarie pentru economia de piata. Pagina a inceput sa apara zi de zi, si-a format un grup de cititori, apoi a tot crescut, primeam telefoane si scrisori din toata tara, multe, tot mai multe, dovada ca ideea a dat rod. Am format si o echipa de gazetari specializati in economie, tineri, chiar foarte tineri, asa ca de la o pagina am ajuns repede la doua pagini economice. Zilnic. A fost o premiera in presa din Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.