SPANIA, Primera Division, etapa a 14-a * COSMIN CONTRA (integralist) si GICA CRAIOVEANU (din minutul 75 in locul lui Tena) au jucat pentru Getafe, 0-1 in deplasare cu Real Madrid.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 17-a * CLAUDIU KESERU a intrat in minut
SPANIA, Primera Division, etapa a 14-a * COSMIN CONTRA (integralist) si GICA CRAIOVEANU (din minutul 75 in locul lui Tena) au jucat pentru Getafe, 0-1 in deplasare cu Real Madrid.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 17-a * CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 71 pentru FC Nantes, 0-4 in deplasare cu AJ Auxerre. Keseru l-a inlocuit pe Diallo.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 15-a * MARIUS NICULAE a fost integralist pentru Standard Liege, 0-0 acasa cu Roeselare * MARIUS MITU n-a fost convocat in lotul lui Anderlecht, 3-0 acasa cu KAA Gent.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 12-a * LUCIAN SANMARTEAN a lipsit din lotul lui Panathinaikos Atena, 0-1 in deplasare cu Atromitos.
UNGARIA, Borsodi Liga, etapa a 14-a * RADU SABO a fost titular pentru Zalaegerszeg, 1-1 in deplasare cu REAC. Sabo a fost schimbat in minutul 69 de Jozsi
l CIPRIAN BINDER a fost titular pentru Diosgyor, 0-0 acasa cu MTK Budapesta. Binder a fost inlocuit de Lipusz in minutul 84. De la Diosgyor au lipsit CIPRIAN DIANU si MARIUS SIMINIC * DOREL MUTICA nu a jucat deloc pentru Papa Lombard, 0-5 in deplasare cu Pecs * ALEXANDRU COSTISOR (integralist), ALIN COTAN (integralist) si CRISTIAN CIGAN (titular, schimbat in minutul 88 de Ivancic) au jucat pentru FC Sopron, 1-1 acasa cu Feherver. De la Sopron, echipa patronata de MARIUS VIZER si antrenata de TIBOR SELYMES, au lipsit ION IBRIC si RADU LUCA. Pentru Fehervar, DANIEL TUDOR a aparat poarta pe toata durata meciului.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 15-a * LAURENTIU REGHECAMPF a marcat un gol pentru Alemannia Aachen, 2-2 in deplasare cu Siegen. Reghecampf a fost integralist si a inscris in minutul 55 * CATALIN RACANEL a lipsit de la LR Ahlen, 0-2 in deplasare cu Greuther Furth. Racanel este insa aproape de un transfer la Hansa Rostock, echipa care evolueaza tot in liga a doua.
ITALIA: Serie A, etapa a 14-a * In derby-ul rundei din Peninsula, Fiorentina - Juventus, scor 1-2, ADRIAN MUTU l-a inlocuit in minutul 89 pe David Trezeguet. In cele doar cateva minute in care a evoluat "Briliantul" nu a avut timp sa se afirme decat printr-un fault in atac in urma unei actiuni promitatoare a ofensivei torineze. La Palermo, 2-2 pe teren propriu cu Cagliari, PAUL CODREA a fost doar rezerva.
ITALIA, Serie B, etapa a 18-a * VALI NASTASE nu a facut parte din lotul Bolognei, 1-1 acasa cu Cremonese * BOGDAN PATRASCU a fost rezerva pentru Piacenza, 0-1 acasa cu Hellas Verona.
ANGLIA, Championship, etapa a 22-a * IONEL GANEA a fost integralist pentru Wolverhampton Wanderers, 1-1 in deplasare cu Ipswich Town. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.