Doua persoane au fost ucise iar a treia se afla internata in stare grava in spital dupa ce un individ a deschis focul asupra lor intr-un apartament din Capitala. Crimele au avut loc ieri, in jurul orei 15.00, intr-un imobil situat pe strada Fagului d
Doua persoane au fost ucise iar a treia se afla internata in stare grava in spital dupa ce un individ a deschis focul asupra lor intr-un apartament din Capitala. Crimele au avut loc ieri, in jurul orei 15.00, intr-un imobil situat pe strada Fagului din cartierul Giulesti.
Din primele cercetari, suspectul dublului asasinat, Sgueglia Jean Pierre Fransoise, este un cetatean elvetian de origine italiana care a fost identificat imediat de catre autoritati si este dat in urmarire generala. Din datele pe care le detin criminalistii, motivul asasinatului a fost gelozia. Cele trei victime ale asasinatului sunt o tanara de 23 de ani, Marilena Pantazi, sotul acesteia - Valentin, de 35 de ani si mama acestuia. La locul crimelor s-au descoperit noua tuburi de cartuse de calibrul 9 mm. Atat barbatul cat si sotia acestuia au fost impuscati in cap si au murit imediat.
Unul dintre vecini a declarat Politiei ca a intrat in curtea sotilor Pantazi imediat dupa ce a auzit impuscaturile si s-a uitat pe geam in casa, unde l-a vazut pe Valentin Pantazi in genunchi, avand la cap - mai sus de ureche, in zona temporala spate - o rana provocata de arma si o alta in spate, in dreptul plamanilor.
Cea de a treia victima se afla in stare critica la Spiatlul Universitar din Capitala, dar doctorii sunt sceptici cu privire la sansele ei de supravietuire.
Anchetatorii detin date conform carora cuplul a lucrat o vreme in Elvetia, unde l-a intalnit pe criminal. Dupa o scurta aventura a Marilenei Pantazi cu acesta, cuplul s-a reintors in Romania, iar femeia a refuzat sa se mai vada cu strainul.
Martorul scenelor de cosmar care s-au petrecut in imobil este copilul cuplului, o fetita in varsta de 4 ani si jumatate, care a intrat in stare de soc. In timpul crimelor, in acelasi imobil, se mai aflau alti doi tineri care s-au ascuns la auzul focurilor de arma si au anuntat ulterior politia.
O fotografie a suspectului, prelucrata dupa o fotografie de grup descoperita in casa victimelor, a fost distribuita tuturor punctelor de trecere a frontierei de stat si sectiilor de politie din tara. (P.N.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.