Dupa un tur de campionat in care nu reusisera nici o victorie, putini s-ar fi asteptat din partea celor de la FC Vaslui sa emita pretentii pe trenul campioanei en-titre, totodata si liderul la zi al campionatului. Inclusiv startul partidei, blagoslov
Dupa un tur de campionat in care nu reusisera nici o victorie, putini s-ar fi asteptat din partea celor de la FC Vaslui sa emita pretentii pe trenul campioanei en-titre, totodata si liderul la zi al campionatului. Inclusiv startul partidei, blagoslovit cu un gol flatulat al lui Dica pentru gazde, parea sa confirme aceasta impresie. Condusi inca de la debut, moldovenii par sa nu se lase coplesiti de realitatea consemnata pe tabela si indeosebi in a doua repriza ies mai amenintator la atac si in interval de numai cinci minute, 61 si 66, intorc scorul prin golurile celor doi Badea, Ionut din penalty, iar Valentin la capatul unei actiuni personale finalizate cu un sut din alergare la coltul lung. Surpriza care se profila pare sa fie zadarnicita de executia de exceptie a lui Gabriel Bostina, insa in ciuda acestei egalari si a altor cateva bune oportunitati ratate de stelisti, vasluienii trec pe langa golul victoriei in ultimele secunde ale intalnirii, cand basarabeanul Valentin Badea - indiscutabil cel mai bun jucator al partidei - patrunde solitar in careu, insa in locul unui sut decisiv, precum la faza din minutul 66, incearca sa-l dribleze pe Hamutovski, portarul stelist reusind sa-l blocheze si sa-si rascumpere astfel gafa de la primul gol al jucatorilor lui Porumboiu, cand a provocat acea lovitura de la 11 metri. Un 2-2 la capatul poate celei mai frumoase intalniri a acestui tur de campionat, in care arbitrul Lucian Dan a trebuit sa acorde nu mai putin de trei cartonase rosii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.