Gheorghe Bosanceanu (foto dreapta), patronul constantenilor, a declarat sambata seara, dupa meciul FC Farul - CFR Cluj, scor 1-2, in etapa a 15-a din Divizia A, ca infrangerea echipei sale nu a fost cauzata de prestatia jucatorilor saI, ci de cea a a
Gheorghe Bosanceanu (foto dreapta), patronul constantenilor, a declarat sambata seara, dupa meciul FC Farul - CFR Cluj, scor 1-2, in etapa a 15-a din Divizia A, ca infrangerea echipei sale nu a fost cauzata de prestatia jucatorilor saI, ci de cea a arbitrului Alexandru Tudor. "A facut praf repriza a doua. Nu il acuz ca a avantajat cu buna stiinta una dintre echipe, insa greselile pe care le-a facut sunt inadmisibile pentru un arbitru FIFA", a spus Bosanceanu. Acesta a precizat ca Farul va depune un memoriu privind maniera de arbitraj de la meciul de sambata. "Noi vom pune in discutie maniera de arbitraj, vom face memoriu si probabil vom trimite caseta si la FIFA", a explicat Bosanceanu. Tudor a gresit grav in cateva randuri la meciul de la Constanta: in minutul 30 nu l-a eliminat pe Jula, dupa o intrare dura a acestuia la Tibor Moldovan; in minutul 52, in compensatie, l-a eliminat pe Laszlo Balint, pentru cumul de "galbene"; in minutul 85, Pascovici a fost faultat in careu, insa a primit avertisment pentru simulare in loc de penalty. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.