O persoana a murit si alte sase au fost ranite - dintre care una grav - intr-un accident in lant petrecut sambata dimineata, pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre Bucuresti, cand, din cauza poleiului, noua masini s-au tamponat intre ele, iar alte 1
O persoana a murit si alte sase au fost ranite - dintre care una grav - intr-un accident in lant petrecut sambata dimineata, pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre Bucuresti, cand, din cauza poleiului, noua masini s-au tamponat intre ele, iar alte 11 au intrat in parapetul de protectie, transmite Mediafax.. Potrivit Inspectoratului general al Politiei Romane (IGPR), 20 de masini au fost angrenate intr-un accident in lant petrecut sambata, putin dupa ora 7.00, pe sensul Constanta-Bucuresti, la kilometrul 49. Intr-una dintre tamponari, autoturismul Volvo condus de Constanta S. a lovit in spate o autoutilitara Iveco, oprita pentru a evita coliziunea cu alte cateva masini tamponate. In urma acestui accident, un copil de 14 ani din Constanta, a murit iar soferul a fost ranit usor. In urma carambolului creat, alte sase persoane au fost ranite, dintre care una grav. Politistii spun ca femeia circula cu viteza prea mare data fiind starea drumului, acoperit partial cu polei.
La randul sau, presedintele Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, subprefectul Cornel Coman, a declarat ca drumul era in probe si trebuia respectata viteza legala de circulatie. Acesta a mai declarat ca s-a luat decizia de a se identifica portiunile unde iarna se poate forma polei pentru a fi amplasate indicatoare de atentionare. Cinci minute mai tarziu, la kilometrul 44 pe acelasi sens al autostrazii, un tanar de 24 de ani din Mangalia, conducand o masina Volkswagen, a intrat in remorca unui autotren Scania. In urma impactului, soferul a fost ranit grav, iar o pasagera a fost ranita usor. (M.A.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.