Giovanni Becali a dezvaluit ieri ca Mircea Sandu, actualul presedinte al FRF, i-a spus inainte de alegerile din noiembrie ca nu va mai candida pentru un nou mandat si ca vede in Gica Popescu un viitor presedinte al forului national. "Sandu m-a chemat
Giovanni Becali a dezvaluit ieri ca Mircea Sandu, actualul presedinte al FRF, i-a spus inainte de alegerile din noiembrie ca nu va mai candida pentru un nou mandat si ca vede in Gica Popescu un viitor presedinte al forului national. "Sandu m-a chemat pe mine si pe Popescu la el, intr-o sambata. Ne-a spus ca nu va mai candida si ca Popescu este cel mai indreptatit sa devina presedinte al federatiei. L-am crezut, dar apoi am vazut ca a candidat. Nici macar nu m-a anuntat ca s-a razgandit", a spus Becali. Presedintele executiv al lui Dinamo a mai spus ca "mafia din fotbalul romanesc" sunt cei 11 fosti arbitri care "l-au mazilit pe Craciunescu" de la presedintia Comisiei Centrale de Arbitri. Becali a declarat dupa celebra sedinta a Comitetului Executiv al FRF in care s-a decis eliminarea lui Craciunescu de la sefia arbitrilor ca "a castigat mafia din fotbal". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.