Playboy poarta discutii in vederea lansarii unei reviste pentru barbati in India, care insa nu va include poze nud si nu va purta numele companiei. Christie Hefner, CEO al Playboy, crede ca unul dintre planurile cele mai indraznete ale companiei pe c
Playboy poarta discutii in vederea lansarii unei reviste pentru barbati in India, care insa nu va include poze nud si nu va purta numele companiei. Christie Hefner, CEO al Playboy, crede ca unul dintre planurile cele mai indraznete ale companiei pe care o reprezinta se refera la posibila lansare a unei reviste in India. "Aceasta este o premiera pentru noi. Suntem interesati sa intram pe piata din India, insa versiunea indiana a revistei nu va fi una Playboy clasica", a declarat ea, in cadrul unui summit referitor la media si publicitate. Revista din India "ar putea fi o extensie a Playboy care sa acorde atentie lifestyle-ului, culturii pop, celebritatilor, modei, sportului si interviurilor", a declarat Hefner, fiica lui Hugh Hefner, fondatorul Playboy. India este o piata extrem de atractiva pentru companiile media straine care incearca sa atraga audienta reprezentata de persoanele tinere care locuiesc in orase.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.