Cu ocazia aniversarii a doi ani pe piata craioveana, revista Sapte Seri a organizat doua concerte menite sa marcheze evenimentul. Ieri, petrecerea inceputa seara tarziu i-a avut ca invitati pe Krypton, DJ Pedro si DJ Raresh. Pentru aceasta seara, org
Cu ocazia aniversarii a doi ani pe piata craioveana, revista Sapte Seri a organizat doua concerte menite sa marcheze evenimentul. Ieri, petrecerea inceputa seara tarziu i-a avut ca invitati pe Krypton, DJ Pedro si DJ Raresh. Pentru aceasta seara, organizatorii au programat un eveniment aflat la polul opus, o petrecere medievala in Clubul Medieval, incepand cu 11 seara.
"Evenimentul, desfasurat pe durata a doua zile, va reuni personalitati ale pietei craiovene, reprezentanti mass-media, precum si prieteni si cititori apropiati ghidului", a declarat Adriana Petrescu, Director Strategie Kopa Publicatii Grup.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.