Adrian Mutu a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Juventus Torino, a terminat-o la egalitate joi seara, in deplasare, scor 2-2 cu Fiorentina, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei Italiei. Mutu a fost integralist si a stabilit scorul
Adrian Mutu a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Juventus Torino, a terminat-o la egalitate joi seara, in deplasare, scor 2-2 cu Fiorentina, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei Italiei. Mutu a fost integralist si a stabilit scorul final in minutul 68, cu un sut cu bolta, de pe partea stanga, care l-a pacalit Frey, portarul Fiorentinei. "Romanul a ratat centrarea, dar mingea a luat o traiectorie curioasa si l-a surprins pe Frey. Gestul lui Mutu catre banca tehnica, in care arata ca a avut noroc, este elocvent", a notat "libero.com". Antrenorul torinezilor, Fabio Capello, a declarat ca rezultatul a fost echitabil. "Norocosi? Se poate spune si asa la golul lui Mutu, dar in ansamblu am facut o partida buna. Sper ca duminica, in meciul de campionat cu Fiorentina, sa dovedim mai multa determinare", a spus Capello. Mutu a fost considerat de cotidianul "Liberta" unul dintre cei mai buni jucatori in meciul cu Fiorentina. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.