In perioada 8 - 11 decembrie 2005, la Complexul Expozitional Romexpo, in Pavilioanele 16 si 17, are loc editia de iarna a Targului pentru copii - Kidex 2005.
Potrivit organizatorilor, la cel mai vesel si mai animat targ pentru copii din aceast
In perioada 8 - 11 decembrie 2005, la Complexul Expozitional Romexpo, in Pavilioanele 16 si 17, are loc editia de iarna a Targului pentru copii - Kidex 2005.
Potrivit organizatorilor, la cel mai vesel si mai animat targ pentru copii din aceasta iarna vor participa peste 75 de firme producatoare si distribuitoare de produse destinate grupelor de varsta 0-7 ani si 7-14 ani. Ineditul acestei editii consta in excursia la Disneyland - Paris, pe care organizatorii o ofera cu ocazia Concursului de Cantece prezentat de Anca Turcasiu. Micii vizitatori beneficiaza de o multime de surprize din partea organizatorilor, concursul avand si alte premii, precum excursii in tara, mobilier pentru copii, cursuri de limba engleza. Ca si la celelalte editii, exista premiul traditional care consta intr-un calculator de ultima generatie, premiu care va reveni celui mai priceput gamer. Nu au fost uitati nici parintii, mai ales mamele, care sunt invitate sa participe la cele doua tombole care au ca premii tratamente cosmetice si produse si accesorii pentru ingrijirea copilului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.