Un barbat - paznic la un liceu din Capitala - a fost gasit mort, ieri, in locuinta sa din cartierul Drumul Taberei, avand pieptul si abdomenul spintecate, iar organele interne scoase si asezate langa cadavrul sau. In jurul orelor 12.00, un locatar al
Un barbat - paznic la un liceu din Capitala - a fost gasit mort, ieri, in locuinta sa din cartierul Drumul Taberei, avand pieptul si abdomenul spintecate, iar organele interne scoase si asezate langa cadavrul sau. In jurul orelor 12.00, un locatar al blocului in care locuia Cristian R., in varsta de 46 de ani, bloc situat pe Aleea Valea Florilor, l-a anuntat pe administrator ca locuinta ii este inundata de apa scursa din casa vecinului de deasupra, care nu raspunde la usa. Cativa locatari, impreuna cu administratorul, au spart in cele din urma usa locuintei lui Cristian si l-au gasit pe acesta mort, asezat pe patul din dormitor.
Barbatul era dezbracat pana la brau si avea toracele si abdomenul spintecate, taietura mergand pana la organele genitale. Organele interne erau scoase si asezate langa cadavru, iar capul, zdrobit si golit de creier, se afla alaturi, tot pe pat. Apartamentul era inundat de apa care venea din baie, iar gazele erau deschise, dar nevand flacara. Cadavrul a fost transportat la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", urmand sa fie autopsiat cel mai devreme astazi, intrucat ieri a fost zi libera. Potrivit politistilor, barbatul lucra ca paznic la un liceu bucurestean si se certase de curand cu prietena sa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.