Dan Petrescu a dezmintit ieri informatia potrivit careia va parasi Sportul Studentesc pentru a semna cu Wisla Cracovia, liderul la zi al campionatului Poloniei (ocupa primul loc la finalul turului, dupa 15 etape, cu 29 de puncte, la egalitate cu a do
Dan Petrescu a dezmintit ieri informatia potrivit careia va parasi Sportul Studentesc pentru a semna cu Wisla Cracovia, liderul la zi al campionatului Poloniei (ocupa primul loc la finalul turului, dupa 15 etape, cu 29 de puncte, la egalitate cu a doua clasata, Legia Varsovia). "Nu este adevarat ca plec. Nu am fost in Polonia, asa cum s-a scris", a declarat Petrescu inaintea antrenamentului sustinut ieri dupa-amiaza de Sportul pe terenul ICAR. Petrescu, absent miercuri de la antrenamentul echipei din Regie, a mentionat ca exista in continuare posibilitatea ca din retur sa conduca o echipa din strainatate. "Mai am oferte din Anglia", a precizat Petrescu (n.r. - Portsmouth este in acest moment fara antrenor, dar negociaza cu Harry Redknapp, aflat sub contract cu West Ham United). Cotidianul polonez "Przeglad Sportowy" a dezvaluit in numarul sau de miercuri ca Wisla Cracovia i-ar fi inaintat o oferta lui Petrescu, acesta solicitand un salariu de 300.000 de dolari pe sezon. Potrivit sursei citate, directorul sportiv al clubului polonez, Grzegorz Mielcarski, ar fi fost in Romania, unde a negociat cu Petrescu. "Ca antrenor, nu a reusit performante notabile. A demisionat de la Rapid dupa numai patru luni, iar in prezent ocupa locul opt in Divizia A cu Sportul Studentesc", noteaza "Przeglad Sportowy". Daca ar accepta oferta gruparii poloneze, Petrescu l-ar inlocui in functia de antrenor principal pe Jerzy Engel, care a fost demis dupa etapa a 11-a, echipa fiind condusa de atunci de un antrenor interimar. Petrescu si-a afirmat intentia de a parasi Sportul Studentesc si Romania dupa ce Ion Craciunescu a fost demis din functia de presedinte al CCA, subliniind din nou acest lucru dupa realegerea lui Mircea Sandu in fruntea FRF. Contractul lui Dan Petrescu cu Sportul Studentesc expira in iunie 2008. Fostul international are si o oferta din Divizia A, Otelul Galati oferindu-i un salariu anual de 200.000 de dolari. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.