Desi turul de-abia s-a incheiat, oltenii au trecut deja la transferuri, ajungand la un acord cu trei jucatori australieni. Cu toate ca Universitatea a terminat prima parte a campionatului pe prima pozitie a clasamentului celei de-a doua serii a Di

Desi turul de-abia s-a incheiat, oltenii au trecut deja la transferuri, ajungand la un acord cu trei jucatori australieni.

Cu toate ca Universitatea a terminat prima parte a campionatului pe prima pozitie a clasamentului celei de-a doua serii a Diviziei B, antrenorul Ovidiu Stanga i-a comunicat patronului Adrian Mititelu ca lotul trebuie intarit.
ACHIZITII. Conducatorii formatiei din Banie au ajuns deja la un acord cu trei fotbalisti australieni, fundasul central Karl Dodd si atacantii Michael Baird si Ryan Lee Clark. In varsta de 25 de ani, Dodd a fost urmarit si de Poli Timisoara, unde a fost recomandat de Jonathan McKain, dar a semnat cu Universitatea, unde va avea un contract pe 4 ani si jumatate, urmand sa incaseze 70.000 de dolari anual. Baird se afla deja in lotul largit al nationalei ""cangurilor"", este nascut in 1983, iar in acest tur de campionat a inscris trei goluri in 14 meciuri pentru Queensland Roar. Ultimul venit este Ryan Lee Clark, un atacant de numai 18 ani, care a evoluat doi ani la juniorii italienilor de la Genoa 1893.

ORGANIGRAMA NOUA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.