Antrenor al FC Steaua Bucuresti
Varsta: 41 de ani 2002-2003: Antrenor principal la Olympiakos Pireu, cu care a castigat campionatul Greciei 2004: Antrenor la echipa cipriota AEL Limassol, cu care a terminat campionatul pe locul 10 Steau
Antrenor al FC Steaua Bucuresti
Varsta: 41 de ani 2002-2003: Antrenor principal la Olympiakos Pireu, cu care a castigat campionatul Greciei 2004: Antrenor la echipa cipriota AEL Limassol, cu care a terminat campionatul pe locul 10 Steaua a castigat meciul cu Halmstads cu scorul de 3-0, asigurandu-si calificarea in 16-imile Cupei UEFA, indiferent de rezultatul ultimului meci din grupa. Elevii lui Oleg Protasov se afla acum pe primul loc in Grupa C, cu 7 puncte, dupa victoria in fata formatiei Halmstads. ""Steaua avanseaza cu stil"", a notat site-ul oficial al UEFA. Referitor la posibila sa plecare la Dnepr, Protasov, al carui nume a fost scandat pe tot parcursul meciului de suporterii prezenti pe stadionul din Bulevardul Ghencea, a declarat: ""Inca nu am luat o hotarare, nu stiu daca sau cand o sa plec. Sunt multumit ca sunt aici si imi place sa lucrez la Steaua. Baietii mi-au oferit clipe minunate"". Desi tehnicianul Oleg Protasov nu a confirmat ca va parasi echipa bucuresteana, jucatorii, oficialii clubului si suporterii cred ca plecarea lui este iminenta, avand in vedere oferta primita de la echipa ucraineana. Pentru rezultatele pe care le-a avut de cand se afla la carma Stelei, lider si in Divizia A, Jurnalul National il declara pe Oleg Protasov ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.