Un apartament din cartierul bucurestean Drumul Taberei, in care locuia un barbat de 46 de ani, a fost scena unei crime oribile, victima fiind chiar proprietarul, Cristian Radu, paznic la liceul ""Gheorghe Asachi"" din Capitala. CUTREMURATOR. Alertat

Un apartament din cartierul bucurestean Drumul Taberei, in care locuia un barbat de 46 de ani, a fost scena unei crime oribile, victima fiind chiar proprietarul, Cristian Radu, paznic la liceul ""Gheorghe Asachi"" din Capitala.
CUTREMURATOR. Alertati de apa care se scurgea din apartamentul nr. 135 al blocului P30 din Valea Florilor, vecinii celui ucis au ciocanit in zadar la usa. Au mers la administratorul blocului si impreuna cu acesta au spart, ieri, usa apartamentului. Apartamentul era inundat de apa din baie, iar gazele erau deschise, dar fara flacara. Ajunsi in dormitor, in fata ochilor li s-au aratat imagini de cosmar. Vecinul lor zacea mort pe pat, cu capul zdrobit si golit de creier, care se afla alaturi, pieptul si abdomenul erau spintecate, taietura mergand pana la organele genitale, iar organele interne scoase si asezate langa cadavru. Ingroziti de oribila crima petrecuta pe scara lor, vecinii spun ca Radu Cristian era un om deosebit de linistit si ca ""nu avea dusmani"". ""Il cunosteam de-o viata, am copilarit impreuna. Nu avea dusmani sau prieteni dubiosi si nici nu avea datorii la nimeni. Era un om linistit, caruia ii placea sa joace tenis de camp, in curtea liceului. Locuia singur, are un frate in SUA, iar mama lui a murit in urma cu sapte ani"", ne-a spus Dragan Marin, fratele celui care l-a gasit pe barbatul omorat. Victima a avut o prietena, cu care s-a certat acum cateva luni.
ANCHETA. Procurorul de caz a declarat ca decesul lui Cristian a survenit in urma cu 24-36 de ore de la data descoperirii cadavrului sau. ""Victima a fost lovita in cap cu un obiect dur, iar la nivelul corpului exista numeroase plagi taiate, de mari dimensiuni, atat orizontal, cat si vertical"", a declarat procurorul. Anchetatorii vor contura un cerc de suspecti si spun ca este posibil ca ucigasul sa fie o femeie. Ei nu exclud ca victima sa fi facut parte dintr-o secta satanista. (Radu Crivat)

COINCIDENTE STRANII


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.