Razboi in toata regula, in noaptea de miercuri spre joi, in cluburile craiovene Angela€™s si Medieval. Zeci de persoane au fost angrenate intr-un aprig conflict, din care nu au lipsit batele de basseball, sabiile si pistoalele. Clubul A
Razboi in toata regula, in noaptea de miercuri spre joi, in cluburile craiovene Angela€™s si Medieval.

Zeci de persoane au fost angrenate intr-un aprig conflict, din care nu au lipsit batele de basseball, sabiile si pistoalele. Clubul Angela€™s a fost, totodata, ""sifonat"". Politia si Jandarmeria au intervenit masiv, retinand mai multi capi ai celor doua tabere implicate in conflict: Fratia si Mandria.
RETINERI. Peste 40 de persoane au fost conduse la sediul Politiei, intre care si sapte lideri ai gruparilor interlope. Intre ei, Marius Florian Ionele, zis ""Cretua€™"", patron al clubului Angela€™s, Nicolita Pauna, zis ""Babarezua€™"" si Paul Danut Amza. Totodata, Eriko-Cezar Constantinescu si Catalin Marian Ciovica, lideri ai Mandriei, dar si Gigi Vadik Zaverra, zis ""Gigioc"", si Nicusor-Dragos Ancuta, zis ""Nicu Grasua€™"", din partea Fratiei, au fost retinuti pentru 24 de ore, sub acuzatia de ultraj contra bunelor moravuri. Cei patru urmeaza a fi prezentati in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Seful Politiei doljene, comisarul-sef Georgel Enescu, sustine ca cercetarile continua si in ceea ce priveste implicarea altor interlopi prezenti in cele doua cluburi. (Cristian Vasilcoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.