Michi, Dobrica si Junkyard, in doua cuvinte: Suie Paparude, reapar pe piata muzicala cu un nou videoclip. Obisnuiti sa ii vedem mai mult la pupitru, impreuna sau nu, ""Paparudele"" ies la lumina ""Pentru inimi"". Cu toate ca nu apare in mod exa
Michi, Dobrica si Junkyard, in doua cuvinte: Suie Paparude, reapar pe piata muzicala cu un nou videoclip. Obisnuiti sa ii vedem mai mult la pupitru, impreuna sau nu, ""Paparudele"" ies la lumina ""Pentru inimi"".


Cu toate ca nu apare in mod exagerat la televizor, dand interviuri peste interviuri, laundandu-se cu masina, femeia si vila cu piscina, Suie este o trupa care are, in schimb, foarte multi fani. Desi mai comercial decat anterioarele, noul lor album, ""Scandalos"", a prins excelent la public.
MESAJ. Noul clip a fost regizat de Hypno, Silviu si Anton (Dreamrec). Mesajul este unul singur: ""Pentru ca sunetul ajunge din difuzoare pana-n sange, pentru ca inima ta moare atunci cand sunetul dispare..."". Toate proiectele Suie sunt roadele unei cariere indelungate. In iarna se implinesc zece ani de la primul lor album. Piesa ""Pentru inimi"" a fost aleasa pentru clip din motive pur intamplatoare. Trupa Suie Paparude poate fi ascultata la Studio Martin pe 8 decembrie, unde va avea loc un concert aniversar in toata regula. Pentru ca Web-ul nu se mai inchide, asa cum ne-a obisnuit in fiecare iarna, Suie vor concerta la 15 decembrie.
PARALEL. In ultimul timp, trupetii au putut fi ascultati si ""separat"" in ipostaze de DJ: Michi si Dobrica sau MC: Junkyard. Mihai Dobre (Dobrica), cunoscut si ca Dj Haute Culture, mixeaza in multe cluburi bucurestene si nu se fereste sa abordeze stiluri din cele mai diverse: de la breaks la techno. De asemenea, Michi mixeaza momentan breakbeat ""pe Ableton Live"" si va scoate in curand partea a doua a albumului ""Dub Free Romania"". Clipul piesei care va sparge gheata va fi regizat de Hypno. Cat despre Junkyard, cel de-al treilea component al trupei, veleitatile sale artistice l-au transformat si in Mc, chiar si neinsotit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.