Stil si eleganta, miercuri seara, la Crowne Plaza. Aflate pentru prima oara in postura de manechine, femei-politician si sotiile unor demnitari autohtoni au dovedit ca solidaritatea nu are culoare politica. Femei-politician si sotiile unor demnita

Stil si eleganta, miercuri seara, la Crowne Plaza. Aflate pentru prima oara in postura de manechine, femei-politician si sotiile unor demnitari autohtoni au dovedit ca solidaritatea nu are culoare politica.

Femei-politician si sotiile unor demnitari au participat la Balul de caritate ""Mistake Fashion Charity Ball"", eveniment dedicat Zilei Internationale pentru Eliminarea Violentei Asupra Femeilor. Anca Boagiu, Norica Nicolai, Miorita Videanu, Mihaela Vosganian, Liliana Iorgulescu, Raluca Turcan, Roberta Anastase, Cornelia Cazacu, Anca Constantinescu, Mihaela Stirbu, Ionela Bruchental-Pop, Rodica Nassar, Rovana Plumb si Monica Maria Iacob Ridzi au raspuns initiativei Fundatiei NOI, urcand pe scena in tinute vestimentare, semnate de creatoarea de moda Josette Rizea.

Spectacolul, regizat de Beatrice Rancea, a fost deschis de un joc de lumini laser si fum, pe un fundal sonor puternic, Vangelis - Cucerirea Paradisului. In rochii stralucitoare, colorate, vesele sau elegante, femeile din politica romaneasca au evoluat pe muzica interpretata live de elevii si de profesorii Liceului de Muzica ""George Enescu"".

PREMIERA. Rochia purtata de ministrul Integrarii, Anca Boagiu, a fost adjudecata pentru 2.500 de euro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.