Doi comisari ai Garzii Financiare Centrale au fost arestati ieri, pentru 29 de zile, de judecatorii Tribunalului Bucuresti, sub acuzatia de luare de mita. Comisarii Trandafir si Iorgulescu au fost retinuti marti de procurorii anticoruptie in urma unu
Doi comisari ai Garzii Financiare Centrale au fost arestati ieri, pentru 29 de zile, de judecatorii Tribunalului Bucuresti, sub acuzatia de luare de mita. Comisarii Trandafir si Iorgulescu au fost retinuti marti de procurorii anticoruptie in urma unui flagrant, ne-au declarat surse judiciare. Cei doi au fost reclamati ca ar fi cerut o spaga de 30 de milioane de lei de la patronul unui restaurant care se afla in vizorul comisarilor. Banii ar fi fost ceruti in schimbul anularii unei decizii de amendare, ne-au spus sursele citate. Cei doi au fost ridicati chiar de la sediul Garzii Financiare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.