Singurele echipe autohtone de volei feminin prezente in grupele Top Teams Cup, Stiinta Bacau si CSU Metal Galati, vor juca, in aceasta seara, in deplasare, in doua meciuri extrem de importante pentru continuarea cursei de calificare in sferturile de
Singurele echipe autohtone de volei feminin prezente in grupele Top Teams Cup, Stiinta Bacau si CSU Metal Galati, vor juca, in aceasta seara, in deplasare, in doua meciuri extrem de importante pentru continuarea cursei de calificare in sferturile de finala ale competitiei continentale. Si daca finalista Cupei Romaniei, CSU Metal Galati, pastreaza doar sanse teoretice de accedere in faza superioara, mai ales ca dupa primele etape a acumulat doua infrangeri consecutive, in schimb, campioana en-titre, Stiinta Bacau, se mentine in lupta directa pentru calificare, elevele antrenorului Florin Grapa reusind in etapa trecuta sa obtina o victorie mare la Bydgoszcz, cu 3-2. Conform programului stabilit de CEV, Stiinta Bacau va evolua, de la ora 21,30, pe terenul redutabilei echipe belgiene Euphony Tongeren, care se afla la egalitate de puncte cu moldovencele in grupa A, in vreme ce CSU Metal Galati va intalni in Serbia&Muntenegru gruparea Postar 064 Belgrad, situata pe locul trei in grupa B. De mentionat ca, in aceeasi serie, se mai afla si echipa romancelor Cristina Parv si Iuliana Nucu, Asystel Novara, gruparea italiana urmand sa joace tot azi pe terenul liderului, Dinamo Moscova. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.