Trupa punk Sex Pistols, precum si formatiile Black Sabbath si Lynyrd Skynyrd vor primi un loc de cinste in Rock and Roll Hall of Fame din New York, la 13 martie, relateaza BBC News Online. Celebrele Black Sabbath si Lynyrd Skynyrd au fost fiecare res
Trupa punk Sex Pistols, precum si formatiile Black Sabbath si Lynyrd Skynyrd vor primi un loc de cinste in Rock and Roll Hall of Fame din New York, la 13 martie, relateaza BBC News Online. Celebrele Black Sabbath si Lynyrd Skynyrd au fost fiecare respinse de cate sapte ori pana acum, la votarile anterioare. Miles Davis, Blondie si fondatorii casei de discuri A&M Records, Jerry Moss si Herb Alpert sunt de asemenea printre cei ce si-au castigat un loc pe aceasta lista a celor mai cunoscute staruri din lumea rock-ului. Muzicienii pot intra in Rock and Roll Hall of Fame la 25 de ani dupa prima lor inregistrare. O lista cu nominalizati este trimisa unei comisii internationale formata din aproximativ 700 de "experti ai muzicii rock". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.