Rod Stewart a devenit tata pentru a saptea oara, duminica, dupa nasterea unui nou fiu al sau la Londra, al carui prenume nu a fost dezvaluit public, informeaza Mediafax. Acesta este primul copil al lui Stewart cu Penny Lancaster, un fotomodel in vars
Rod Stewart a devenit tata pentru a saptea oara, duminica, dupa nasterea unui nou fiu al sau la Londra, al carui prenume nu a fost dezvaluit public, informeaza Mediafax. Acesta este primul copil al lui Stewart cu Penny Lancaster, un fotomodel in varsta de 34 de ani, cu care starul are o relatie de mai bine de sase ani. Rod Stewart mai are sase copii din relatii anterioare: Sarah, de 41 de ani, dintr-o relatie de pe vremea cand era foarte tanar, pe Kimberly de 26 de ani, si Sean, de 25 de ani din prima casatorie, Ruby, de 18 ani, Renee, in varsta de 13 ani si Liam, de 11 ani. Cantaretul si iubita lui planuiesc sa se casatoreasca in curand. Stewart a cerut-o in casatorie pe Lancaster pe cand se aflau la Turnul Eiffel, la Paris in luna martie a acestui an. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.