Sambata, de la ora 20.00, pe National Geographic, incepe serialul documentar „Culise“. Astazi - Carnavalul de la Rio. Denumit adesea „cea mai mare petrecere de pe Pamant“, carnavalul din Rio are in centru parada scolilor de s
Sambata, de la ora 20.00, pe National Geographic, incepe serialul documentar „Culise“. Astazi - Carnavalul de la Rio. Denumit adesea „cea mai mare petrecere de pe Pamant“, carnavalul din Rio are in centru parada scolilor de samba. Competitia este acerba, fiecare scoala cautand sa impresioneze juriul. De la ora 22.00, pe HBO, incepe comedia romantica, productie americana, „Casanova“. Vartejul aventurilor galante ale celui mai mare seducator al istoriei se reiau intr-o noua varianta in cheie comica, cu un actor foarte tanar si in voga, Heath Ledger. De la ora 23.15, pe Antena 1, puteti urmari thrillerul „Fidelitate“, cu Joseph Finnes si Ray Liotta in rolurile principale. De la aceeasi ora 23.15, pe Pro TV, incepe comedia interzisa minorilor sub 15 ani, „Placinta americana“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.