In tara
Vor fi innorari si ploi, ziua in jumatatea de vest a tarii, iar spre seara si noaptea in regiunile centrale, sudice si estice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe litoral si la munte. Temperaturile ma
In tara
Vor fi innorari si ploi, ziua in jumatatea de vest a tarii, iar spre seara si noaptea in regiunile centrale, sudice si estice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe litoral si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 13 grade. Temperaturile minime, in crestere usoara, se vor situa intre -2 si 6 grade, mai ridicate pe litoral.
La Bucuresti
Cerul va fi variabil in prima parte a zilei, apoi se va innora, devenind favorabil ploii spre seara si in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 3-5 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.