Presedintele a prezentat in fata Parlamentului o fotografie a guvernarii rezumand cele spuse cu amanunte de mass-media. A atacat patru ministere uitand ca domeniile lor au probleme complexe, dispun de puternici opozanti la reforme si au nevoi de fina
Presedintele a prezentat in fata Parlamentului o fotografie a guvernarii rezumand cele spuse cu amanunte de mass-media. A atacat patru ministere uitand ca domeniile lor au probleme complexe, dispun de puternici opozanti la reforme si au nevoi de finantare nesatisfacute, iar ministrilor respectivi le-a scazut chiar el insusi autoritatea prin critici contraproductive. In ceea ce priveste viitorul si programele necesare ne-a prezentat un foarte reusit exercitiu de limba de lemn. Pacat ca discursul a fost citit, ceea ce ne-a privat de stilistica percutanta a presedintelui nostru.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.