Un cantec scris de Sharon Stone in vederea strangerii de fonduri pentru victimele uraganului Katrina, este lansat oficial, marti, in Statele Unite, relateaza BBC News Online. La realizarea piesei "Come Together Now" au participat artisti precum Celin
Un cantec scris de Sharon Stone in vederea strangerii de fonduri pentru victimele uraganului Katrina, este lansat oficial, marti, in Statele Unite, relateaza BBC News Online. La realizarea piesei "Come Together Now" au participat artisti precum Celine Dion, Wyclef Jean si Joss Stone. Sumele obtinute de pe urma vanzarii acestui single vor merge la organizatiile caritabile Habitat for Humanity si Angel's Place. Piesa apare pe un album care include printre altele si piese ale lui Elton John, Barbara Streisand si James Brown. Albumul denumit "Hurricane Relief: Come Together Now" a fost lansat la inceputul acestei luni. Nu este prima data cand actrita Sharon Stone scrie versurile unui cantec, ea dedicandu-se acestui hobby destul de mult in acest an. Ea a lucrat cu textieri ca Denise Rich, Mark Feist si Damon Sharpe la "Come Together Now". Organizatia Habitat for Humanity lupta impotriva saraciei si vagabondajului, in timp ce organizatia Angelst Place asigura locuinte pentru copiii care sufera de boli in faza terminala. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.