Presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat ieri ca cei doi suporteri care l-au batut pe cameramanul TVR la sosirea echipei giulestene de la Donetk nu vor mai avea acces pe Stadionul "Giulesti - Valentin Stanescu". "Politia ne-a comu
Presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat ieri ca cei doi suporteri care l-au batut pe cameramanul TVR la sosirea echipei giulestene de la Donetk nu vor mai avea acces pe Stadionul "Giulesti - Valentin Stanescu". "Politia ne-a comunicat astazi numele celor doi, dar nu le-am retinut. Anuntam ca acestia nu vor avea acces pe stadion la meciurile Rapidului cat mai mult timp de acum inainte. Pozele lor vor fi puse la fiecare intrare in stadion, asa ca nu vor avea acces. Regretam, ne pare rau, dar uneori nu mai stim ce sa facem ca sa fie bine", a explicat Dinu "Vama". Interzicerea accesului unor suporteri pe stadion pentru acte de violenta este o premiera in Romania, aceasta sanctiune fiind aplicata de foarte mult timp in tarile occidentale. La sosirea delegatiei rapidiste de la Donetk, unul dintre cameramanii postului public de televiziune a fost lovit de doi fani rapidisti in incinta Aeroportului Baneasa. Operatorul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial prin agresiune fizica, contuzie piramida nazala cu fractura oase proprii nazale, excoriatie si edem. Dinu Gheorghe si-a asumat vina in ceea ce priveste incidentul petrecut in avion tot joi noaptea, in care suporterii rapidisti au intentionat sa-l loveasca pe fostul director de marketing al lui Dinamo, Cristi Iancu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.