Chiar daca mai sunt doua luni pana la meciul pe care reprezentativa de Cupa Davis a Romaniei il va sustine pe terenul echipei SUA, in cadrul turului inaugural al grupei mondiale, presedintele FR Tenis, Alexe Bardan, a anuntat, ieri, componenta lotulu
Chiar daca mai sunt doua luni pana la meciul pe care reprezentativa de Cupa Davis a Romaniei il va sustine pe terenul echipei SUA, in cadrul turului inaugural al grupei mondiale, presedintele FR Tenis, Alexe Bardan, a anuntat, ieri, componenta lotului largit pentru aceasta actiune. Conform oficialului FRT, antrenorii Segarceanu si Marcu se vor baza pentru meciul de la San Diego pe serviciile celor mai valorosi sportivi romani ai momentului, alaturi de consacratii Andrei Pavel si Victor Hanescu, urmand sa raspunda prezent si Victor Ionita, Gabriel Moraru, Adrian Ungur, Razvan Sabau si Gabriel Trifu. Incercand sa beneficieze din plin de faptul ca sezonul profesionist s-a incheiat, cei sapte tricolori vor efectua un prim cantonament de pregatire la Poiana Brasov, in perioada 3-12 decembrie, urmand ca anul viitor, cu zece zile inaintea intalnirii programate sa se dispute in perioada 10-12 februarie, oficialii FRT sa anunte echipa care va pleca peste Ocean. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.