Presedintele FR Box, Rudel Obreja, a anuntat, ieri dimineata, ca si-a propus sa candideze pentru presedintia Asociatiei Internationale a Boxului Amator, la sedinta de alegeri programata sa se deruleze la sediul AIBA, in noiembrie 2006. "Nu stiu daca
Presedintele FR Box, Rudel Obreja, a anuntat, ieri dimineata, ca si-a propus sa candideze pentru presedintia Asociatiei Internationale a Boxului Amator, la sedinta de alegeri programata sa se deruleze la sediul AIBA, in noiembrie 2006. "Nu stiu daca am sanse sa castig, dar vreau sa spun lucruri care nu au fost spuse. M-am decis sa candidez din cauza neregulilor care exista in boxul mondial. Vreau sa am posibilitatea sa indrept lucrurile, din alta pozitie, cea de presedinte AIBA", a declarat Rudel Obreja pentru Mediafax, adaugand ca este posibil sa candideze si pentru postul de vicepresedinte al Asociatiei Europene a Boxului Amator, la alegerile programate anul viitor, in luna iunie. Decizia sefului FRB este motivata si de repetatele greseli de arbitraj consemnate la meciurile pugilistilor romani, ultima nemultumire datand chiar de la ultima editie a Mondialelor, cand Rudel Obreja l-a acuzat pe actualul presedinte AIBA, pakistanezul Anwar Chowdhry, care ocupa aceasta functie din 1986, ca inchide ochii la jocurile din culise. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.