Adrian Mutu a primit ieri multe laude in presa italiana, dupa prestatia incununata cu gol avuta in meciul cu Treviso, din etapa a 13-a din Serie A. "Intepator si alunecos. A inscris in stilul lui Filippo Inzaghi si a facut mult rau adversarilor. Cand
Adrian Mutu a primit ieri multe laude in presa italiana, dupa prestatia incununata cu gol avuta in meciul cu Treviso, din etapa a 13-a din Serie A. "Intepator si alunecos. A inscris in stilul lui Filippo Inzaghi si a facut mult rau adversarilor. Cand atacant, cand mijlocas, Mutu a personalizat in stilul sau rolul ce ii apartinea lui Pavel Nedved", a notat "Il Giornale", care i-a acordat nota 7. Acelasi calificativ l-a primit internationalul roman si din partea agentiei "Datasport". "A fost preferat in dauna lui Nedved si a demonstrat o forma de invidiat. S-a dovedit a fi singurul, alaturi de Ibrahimovic, capabil sa schimbe cursul partidei. A inscris un gol norocos, care insa i-a premiat insistenta", a notat "Datasport". Cotidianul "La Gazzetta dello Sport" a laudat prestatia jucatorului roman, preferat de Fabio Capello pe postul de mijlocas stanga in locul lui Nedved. "Mutu a facut o partida buna, a inscris golul de 1-1 si a fost foarte aproape de a reusi o dubla. I-a lipsit doar norocul", a scris sursa citata. In schimb, cotidianul "Corriere Canadese" noteaza ca Mutu nu a reusit un meci prea bun. "Mutu nu a reusit o partida stralucita, dar are meritul de a fi inscris importantul gol al egalarii", scrie "Corriere Canadese". "Ibrahimovic mi-a dat o pasa foarte buna, iar eu am reusit sa introduc balonul in plasa. Sunt multumit de evolutia mea. Pentru mine nu conteaza daca joc pe dreapta sau pe stanga. Important este sa evoluez si sa fac ceva important pentru echipa", a declarat Mutu. Fabio Capello, antrenorul lui Juventus, a explicat de ce l-a preferat pe roman lui Nedved. "Sunt multumit de Mutu si de Chiellini, care au jucat foarte bine. Se concentreaza mai mult pe faza ofensiva, dar au ajutat si in defensiva. De ce l-am folosit pe Mutu titular? Pentru a-l odihni pe Nedved, care a jucat si in echipa nationala si in Liga Campionilor", a spus Capello. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.