Gigi Becali, finantatorul FC Steaua, a declarat ieri ca nu-si face probleme pentru meciul cu Halmstads BK, programat maine seara, de la ora 21,45, in Ghencea, in etapa a 4-a din Grupa C a Cupei UEFA. "Fotbalistii vor evolua cu mai multa daruire, pent
Gigi Becali, finantatorul FC Steaua, a declarat ieri ca nu-si face probleme pentru meciul cu Halmstads BK, programat maine seara, de la ora 21,45, in Ghencea, in etapa a 4-a din Grupa C a Cupei UEFA. "Fotbalistii vor evolua cu mai multa daruire, pentru a-i lasa lui Protasov o zestre cat mai buna: locul 1 in campionat si calificarea in primavara europeana". Gigi Becali a mai spus ca isi doreste ca nasul sau, Gica Hagi, sa nu piarda meciul pe care "Poli" Timisoara il va disputa duminica, in Bucuresti, cu Dinamo. "M-ar multumi orice rezultat, pentru ca scapam ori de amandoua, ori doar de una! Totusi, m-as bucura ca Hagi sa faca un egal cu Dinamo", a spus Gigi Becali.
Acesta a mai anuntat ca le-a cerut deja lui Lacatus si Meme Stoica o lista de achizitii pentru campania de transferuri din aceasta iarna: "O sa mai aduc doi-trei jucatori. Mai mult, n-are rost. Linia de mijloc este foarte buna, atacul merge, iar in poarta Hamutovski a devenit deja manechin, nici nu mai ajunge minea la el!". Gigi Becali s-a referit si la conflictul dintre Radoi, finul sau si capitan al Stelei, si selectionerul Victor Piturca. "Mirel mi-a spus ca niciodata nu-si va cere scuze in public, ci doar personal, daca Piturca vrea acest lucru. Asa l-as sfatui si eu sa faca. Pentru a juca la Nationala iti trebuie valoare, nu sa te umilesti in public", a spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.