Gigi Becali a declarat ieri ca cea mai mare dorinta a sa in acest campionat este sa vada Steaua pe primul loc si Argesul pe locul doi. "Ultima etapa jucata in Divizia A a facut dreptate. Steaua merita locul 1, iar acest lucru nu-l spun numai eu, ci s
Gigi Becali a declarat ieri ca cea mai mare dorinta a sa in acest campionat este sa vada Steaua pe primul loc si Argesul pe locul doi. "Ultima etapa jucata in Divizia A a facut dreptate. Steaua merita locul 1, iar acest lucru nu-l spun numai eu, ci si toti oamenii de fotbal. Eu as vrea sa vad Steaua pe primul loc si pe FC Arges pe locul doi. Restul nu ma intereseaza", a spus finantatorul din Ghencea. Gigi Becali, care nu mai are, oficial, nici o legatura cu FC Steaua, a vorbit si despre posibila sa implicare financiara la gruparea din Trivale. "Daca voi lua echipa, atunci Argesul va juca in cupele europene. Este posibil chiar si sa ia campionatul!", a spus fostul patron al FC Steaua. Gigi Becali a comentat si implicarea lui George Copos, patronul Rapidului, la FC Arges (n.r. - ANA IMEP, societate detinuta de vicepremier, sponsorizeaza gruparea din Pitesti cu 150.000 de euro pe sezon). "Copos da bani pentru ca are obligatii. Daca n-ar da, s-ar verifica modul in care a preluat el fabrica de motoare. Oricum, daca voi veni la Pitesti, o sa-l oblig sa dea mai multi bani, pentru ca eu ma bat cu locurile 2-3, nu cu locul 9!", a spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.