Campioana baschetului masculin romanesc, CSU Asesoft Ploiesti, va juca in aceasta seara, de la ora 19, ultimul meci din Grupa A a FIBA EuroCup, elevii antrenorului Mladen Jojic urmand sa intalneasca, in deplasare, puternica grupare rusa Dinamo Sankt-
Campioana baschetului masculin romanesc, CSU Asesoft Ploiesti, va juca in aceasta seara, de la ora 19, ultimul meci din Grupa A a FIBA EuroCup, elevii antrenorului Mladen Jojic urmand sa intalneasca, in deplasare, puternica grupare rusa Dinamo Sankt-Petersburg. Cum ploiestenii si-au spulberat orice sansa de calificare in optimile de finala ale intrecerii continentale, runda in care sunt deja calificate echipele Dinamo Sankt-Petersburg si Azovmash Mariupol, ocupantele primelor doua locuri din grupa, presedintele Alexandru Iacobescu a anuntat ca isi doreste de la acest meci ca echipa sa sa paraseasca EuroCup cu fruntea sus. "Este ultimul meci si ne dorim un joc bun. Dupa ce ne intoarcem din Rusia, ne vom concentra doar pe campionatul intern. Vom avea o analiza in iarna si vom vedea ce este de facut in continuare", a punctat presedintele gruparii prahovene, care a castigat in sezonul trecut, in premiera, FIBA Cup. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.