Revenita in tara din Ucraina dupa ce a ocupat locul secund la turneul international dotat cu "Trofeul Igor Turcin", reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a inceput numaratoarea inversa pentru Campionatele Mondiale din Rusia, intreceri care se
Revenita in tara din Ucraina dupa ce a ocupat locul secund la turneul international dotat cu "Trofeul Igor Turcin", reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a inceput numaratoarea inversa pentru Campionatele Mondiale din Rusia, intreceri care se vor derula in perioada 5-18 decembrie. Dornici sa-si refaca fortele cat mai rapid, antrenorii Gheorghe Tadici si Dumitru Musi au stabilit de comun acord cu FRH sa apeleze la o "iesire" la Moeciu, unde lotul tricolor va beneficia de un program complex de recuperare si relaxare, pentru ca, de maine, sa revina la Bucuresti pentru ultimele antrenamente dinaintea plecarii de sambata la Sankt-Petersburg. Si cum la Mondialele din Rusia echipa noastra va incerca sa intre in lupta pentru medalii, staff-ul tehnic roman a anuntat, ieri, componenta definitiva a lotului care va efectua deplasarea spre Rasarit, printre sportive numarandu-se si cele mai valoroase zece straniere ale momentului, exceptand-o pe "indisciplinata" Carmen Amariei-Lungu. Conform FRH, reprezentativa tricolora va fi formata din trei portari, Luminita Dinu-Hutupan (Krim Ljubljana), Paula Radulescu (Hypo Viena) si Tereza Tamas (Silcotub Zalau), doua extreme stanga, Valentina Ardean-Elisei (Knaj Milos) si Ramona Maier (Silcotub Zalau), doi interi stanga, Simona Gogarla (Gyor Eto) si Narcisa Lecusanu (Aalborg DH), trei centri, Roxana Gatzel (Silcotub Zalau), Aurelia Bradeanu (Gyor Eto) si Maria Tivadar (Rulmentul Brasov), trei pivoti, Ionela Galca (HBC Nimes), Ana Maria Lazer (Gyor Eto) si Raluca Ivan (Silcotub Zalau), doi interi dreapta, Steluta Luca si Oana Soit (Elda Prestigio), precum si din extrema dreapta Cristina Varzaru (Viborg HK). "Mai avem de pus la punct unele aspecte tehnico-tactice, dar in mare sunt multumit de modul cum s-au comportat fetele la ultimele doua turnee internationale. La Kiev, n-am vrut sa ne dezvaluim toate artificiile tactice, pentru ca vom juca la Mondiale in grupa cu Ucraina. In plus, ne-au interesat mai mult coeziunea si relatiile de joc, fiecare sportiva evoluand intre 20 si 40 de minute in fiecare meci", a spus antrenorul principal Gheorghe Tadici, care spera ca la intrecerea din Rusia sa obtina o performanta cat mai valoroasa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.