Sorin Cartu a declarat ieri ca atat timp cat va antrena pe FC Arges, echipa pitesteana nu va face jocurile nimanui. "Cred ca in aceasta saptamana Netoiu va veni sa preia echipa. De altfel, de doi ani de zile ajuta clubul cu bani si jucatori. Nu mai f
Sorin Cartu a declarat ieri ca atat timp cat va antrena pe FC Arges, echipa pitesteana nu va face jocurile nimanui. "Cred ca in aceasta saptamana Netoiu va veni sa preia echipa. De altfel, de doi ani de zile ajuta clubul cu bani si jucatori. Nu mai faceti legaturi, ca daca ar veni Netoiu sau Gigi Becali, FC Arges s-ar preda in fata lui Dinamo si Steaua. Cel putin cat o sa fiu eu la FC Arges nu vom face jocurile nimanui. FC Arges nu o sa fie satelitul nici unei echipe din Capitala si vreau sa fac performanta cu acesti jucatori tineri", a spus Cartu.
In lupta pentru preluarea clubului pitestean se afla in acest moment Gigi Netoiu si Gigi Becali, actionarul lui Dinamo, respectiv patronul Stelei facand saptamana trecuta oferte de preluare a gruparii pitestene.
La FC Arges 2005 S.A. actionari majoritari sunt Consiliul Judetean, cu 36 la suta si Consiliul Local Pitesti, cu 24 la suta. Restul actionarilor sunt firme private. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.